Celesio, een internationele kracht!

Celesio is één van de belangrijkste internationale spelers binnen de farmaceutische en zorgverstrekkende sector. Ze zijn wereldwijd aanwezig in 27 landen met meer dan 47.000 werknemers. Binnen Celesio zijn er drie grote onderdelen:

·         Patiënt en consumenten services

·         Apotheek services

·         Leveranciers services
 

Groothandelaar binnen "Apotheek Services"

Binnen het departement "Apotheek Services" proberen we te voldoen aan alle behoeftes van de apotheken, om hen te helpen succesvol te zijn.

Ook Pharma Belgium maakt hier deel van uit, samen met 11 andere Europese landen, plus Brazilë.Celesio is tevens binnen Frankrijk, UK, Noorwegen, Oostenrijk en Brazilië marktleider. Voor meer dan 65.000 apotheken en ziekenhuizen wereldwijd, is Celesio een dagdagelijkse partner. Dit resulteert in ongeveer 100.000 leveringen per dag!

Celesio vormt een essentiële brug tussen de farmaceutische industrie en de apotheken. We kopen zowel goedgekeurde medicijnen als andere producten die verkocht worden binnen de apotheek rechtstreeks bij de fabricanten en bewaren deze in onze regionale groothandelsvestigingen. Met een complex beleveringssysteem garanderen we een snelle en veilige levering naar al onze nationale klanten. Ook het beheren van apothekersgroeperingen valt hieronder.

INFO

 
Beste Klanten,
In "Avant-première" vindt u hierbij een eerste glimp van onze nieuwe vestiging, waarvan de bouw in volle expansie is.
 
Klik hier voor meer foto's.
 
Tot binnenkort!
 
 
Design by Masters Communication