Apothekersprikbord

Vraag en aanbod voor en door apothekers

Op Zoek naar een nieuwe medewerker, nieuwe uitdaging of op zoek naar een apotheek? Ons online prikbord voor vraag & aanbod voor apothekers brengt u met elkaar in contact. Plaats uw vraag en/of aanbod hier en ontvang rechtstreeks de reacties van onze andere websitebezoekers.

Plaats een nieuwe aanvraag

Lijst van de berichten

We zoeken een gedreven apotheker voor voltijdse job in 9890 Gavere.

Ben je op zoek naar een voltijdse job in een aangename apotheek? Vind je een persoonlijk contact en farmaceutische zorg, evenals kwaliteit en professionele service belangrijk? Dan hebben wij de gepaste vacature voor jou! Bij interesse 0479 769 106 , dhont.s@skynet.be
www.apotheekdhont.be


apotheker-vervanger of apotheker-jobstudent gezocht voor een aantal dagen in augustus

Ik ben op zoek naar een apotheker-vervanger van ma 17aug tot en met vrijdag 21 aug. Mijn apotheek ligt in Wetteren centrum en er is steeds een assistente aanwezig. Pas afgestudeerde apothekers of apothekers die nog iets bijstuderen en als jobstudent kunnen werken ook zeker welkom!
Alvast bedankt voor jullie reactie!
apotheekleroy@skynet.beApotheekassistent(e) gezocht voor nieuwe apotheek op de site Maria Middelares Gent

Voor onze nieuwe, moderne apotheek op de site van Maria Middelares in Gent zijn we op zoek naar een apotheekassistent(e) vanaf februari/maart 2020.

Ben jij een apotheekassistent(e) die initiatief neemt en die klantgericht is, dan is dit iets voor jou.

Voor meer info, contacteer ons dan op het nr 0488/46 83 33


PHARMACIEN ADJOINT

URGENT
Pharmacie du Béguinage située à Leval-Trahegnies près de Binche recherche un pharmacien adjoint pour les lundi, jeudi et samedi pour compléter mon équipe.
Programme utilisé: Care Connect Pharmacist.
Contrat pouvant débuter dès le 13.01.2020
Envoyer votre CV à phciedubeguinage@skynet.be ou par tél: 064/ 34 22 62


apotheker vervanger nodig?

Klantvriendelijke en ervaren apotheker vervanger heeft volgende periodes nog beschikbaar: 5-8 mei; 11-16 mei; 25mei-19juni; 1-18 september. Op zelfstandige basis. Regio 40 km rond Aalst. Voor meer info: mail naar hache.johan@gmail.com of bel naar 0477 74 02 25.


Apotheker of apotheekassistent en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij ontmoeten u graag voor een kennismakingsgesprek!

Wanted! Gemotiveerde en flexibele apotheker-adjunct m/v + apotheekassistent m/v (FT of PT), om mee de schouders te zetten onder een succesvolle opstart van een nieuwe apotheek, gelegen op de site van Carrefour te Sint-Denijs-Westrem (Gent).

Betreft een gloednieuwe moderne apotheek, voorzien van apotheekrobot.

Zin om op deze aantrekkelijke locatie te werken en deel uit te maken van een kleine familiale apotheekgroep? Aarzel dan niet om ons te contacteren via mail of telefoon.
s_de_brabandere@hotmail.com


ADJUNCT-APOTHEKER OF APOTHEEKASSISTENTE MET ERVARING

 

Vanaf januari 2020 zijn we op zoek naar een voltijdse/deeltijdse adjunct-apotheker of apotheekassistente (m/v) voornamelijk voor in onze nieuwe apotheek in Astene.

Apotheekteam Astene is een splinternieuwe apotheek sinds februari 2019.

Het is een unieke kans om de apotheek verder te helpen opbouwen.

De bedoeling is om deeltijds te werken in onze nieuwe apotheek en de andere helft van de tijd werk je in teamverband in onze andere apotheek in Zwijnaarde

Wij werken veel met cosmetische gamma’s, kennis hiervan is dus wel een vereiste. Ben jij enthousiast, flexibel, vriendelijk, leergierig en heb je ervaring, dan zijn wij op zoek naar jouw profiel.

Aarzel dus niet ons te contacteren.

haems.hilde@gmail.com of op 09/2228058

 

Vanaf januari 2020 zijn we op zoek naar een voltijdse/deeltijdse adjunct-apotheker of apotheekassistente (m/v) voornamelijk voor in onze nieuwe apotheek in Astene.

Apotheekteam Astene is een splinternieuwe apotheek sinds februari 2019.

Het is een unieke kans om de apotheek verder te helpen opbouwen.

De bedoeling is om deeltijds te werken in onze nieuwe apotheek en de andere helft van de tijd werk je in teamverband in onze andere apotheek in Zwijnaarde

Wij werken veel met cosmetische gamma’s, kennis hiervan is dus wel een vereiste. Ben jij enthousiast, flexibel, vriendelijk, leergierig en heb je ervaring, dan zijn wij op zoek naar jouw profiel.

Aarzel dus niet ons te contacteren.

haems.hilde@gmail.com of op 09/2228058


ADJUNCT APOTHEKER GEZOCHT NINOVE

We zoeken een vlotte adjunct apotheker voor onze apotheek in het shopping center van Ninove. Je komt terecht in een dynamisch, tof team. 

Zin in een nieuwe uitdaging? Aarzel niet om mij te contacteren op 0473 70 14 37.


LLOYDSPHARMA is op zoek naar STUDENTEN APOTHEKERS voor de zomer 2020

Lloydspharma is een keten van apotheken die de missie heeft om uw gezondheids- en welzijnpartner te zijn. Momenteel telt Lloydspharma 103 apotheken in België, verdeeld over de drie regio’s van het land. We werken met bijna 500 werknemers, waaronder meer dan 400 apothekers en apotheekassistenten. Wij leggen de nadruk op het onthaal van de patiënten in de apotheek, maar ook op de opvolging en de tevredenheid van elk van hen. Lloydspharma maakt deel uit van de internationale groep McKesson.

U bent op zoek naar een job deze zomer, aarzel dan niet om te solliciteren bij LloydsPharma. We zijn op zoek naar meerdere studenten apothekers voor verschillende regio's.

FUNCTIE:
 • Bijdragen tot het leveren van een optimale service aan de patiënten om op die manier aan hun noden te voldoen, hen getrouw te maken aan de apotheek en zo de activiteit van de apotheek te ontwikkelen.
 • Respecteren van de regels die de apotheek – open voor het publiek – regelen en onderhouden van de basisopleiding door het volgen van continue bijscholing, zodat zo goed mogelijk kan beantwoord worden aan de publieke gezondheidszorg.
 • Bijstaan van de titularis in de organisatie en de controle van de geplande activiteiten binnen de apotheek om op die manier de vooropgestelde economische doelstellingen te bereiken in termen van groei en winstgevendheid.
 • Ondersteun de titularis bij het stockbeheer, zodat een maximale service kan geboden worden met een aangepaste stock.
 • Respecteer de geldende procedures tussen de apotheek en de verschillende centrale diensten. Dit om optimaal te kunnen genieten van de ondersteuning geleverd door deze diensten en om bij te dragen aan een integrale en coherente werking van het bedrijf.

PROFIEL:

 • In het bezit van het diploma Master in de Farmaceutische Wetenschappen (juni 2020)
 • Relationele en diplomatieke vaardigheden
 • Communicatie- en coördinatievaardigheden
 • Teammanagement en projectmanagementvaardigheden
 • Aanpassingsvermogen en reactiviteit voor een specifieke omgeving, flexibiliteit
 • Hoge motivatie
 • Computervaardigheden (Word, Excel)

AANBOD:

 • Een voltijds of deeltijds contract van bepaalde duur (tussen juli en september 2020 met een maximum van 475 uren)
 • Een verrijkende professionele ervaring
 • Een aantrekkelijk salarispakket

INTERESSE?

Stuur uw motivatiebrief en CV naar cindy.dewolf@lloydspharma.be

UPDATE VACATURES BIJ LLOYDSPHARMA

 

Lloydspharma is een keten van apotheken die de missie heeft om uw gezondheids- en welzijnpartner te zijn. Momenteel telt Lloydspharma 103 apotheken in België, verdeeld over de drie regio’s van het land. Meer dan 500 apothekers en assistenten staan dagelijks ten dienste van hun patiënten.

Wij leggen de nadruk op het onthaal van de patiënten in de apotheek maar ook op de opvolging. Onze apothekers bouwen een vertrouwensrelatie op met hun patiënten, gebaseerd op een adequaat advies en streven naar een continue verbetering van de dienstverlening, dit alles met het comfort van onze patiënten in het achterhoofd. Onze apothekers krijgen permanente opleidingen zodat ze steeds op de hoogte zijn van de nieuwste producten en diensten.

Lloydspharma maakt deel uit van de internationale groep McKesson Europe, de Europese leider in farmaceutische distributie, met meer dan 2100 apotheken. Deze internationale dimensie biedt de mogelijkheid tot een voortdurende uitwisseling van betere beroepspraktijken en een betere toegang tot de laatste farmaceutische innovaties die het basisaanbod aanvullen.

Uw gezondheid is onze prioriteit!

LLOYDPHARMA WERFT AAN:

Voor regio ANTWERPEN:
     - ADJUNCT apotheker te TURNHOUT, vast voltijds contract;
     - APOTHEKER te Zoerle-Parwijs, voltijds contract van 01/07/2020 tem 31/10/2020;

     - VERVANGEND APOTHEKER regio Antwerpen, tijdelijk voltijds contract.

Voor regio OOST-VLAANDEREN:
     - FTA te EEKLO, vast deeltijds (20u/w) contract;
     - VERVANDEND APOTHEKER of VERVANGEND FTA regio Waasland, voltijds contract van 01/03/2020 tem 31/07/2020;

Voor regio LIMBURG:
     - APOTHEKER te  LIMBURG, voltijds of deeltijds tijdelijk contract;
     - APOTHEKER te Kleine Spouwen, contract van juni tem september 2020;
     - ADJUNCT APOTHEKER te Kleine Spouwen, vast contract.Indien interesse gelieve uw kandidatuur te versturen naar:
cindy.dewolf@lloydspharma.be


Apotheker vervanger

 

Om ons apotheeknetwerk te ondersteunen en de kwaliteit van de dienstverlening in onze apotheken te garanderen, zijn wij op zoek naar een apotheker vervanger. Als apotheker vervanger word je in onze apotheken ingezet om de vakantiedagen of andere afwezigheden van collega’s op te vangen. Je ondersteunt onze apotheekteams en je helpt onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Je bent flexibel en je kan zelfstandig werken.
Wijzigende tewerkstellingsplaatsen zijn voor jou een uitdaging.
Je bent communicatief, een teamplayer en stressbestendig.
Klantvriendelijkheid, uitmuntende dienstverlening en farmaceutische zorg zijn voor jou prioritair.
Wens je meer informatie of verkies je een afspraak te maken voor een eerste verkennend gesprek, laat het ons gauw weten via mail: info@coopapotheken.be of telefonisch: 09/216 68 24

 


Overname apotheek NV centrum stad Vlaams Brabant

Wegens pensioenleeftijd over te laten apotheek éénmanszaak. Huur gebouw mogelijk. Geen rusthuizen, aanzienlijke stock en cash. Schuldenvrij. Zakencijfer +/- 700.000. Contact : Ellen WERY 0477/53.75.70.


Apotheker-titularis Kruibeke

Voor een nieuwe apotheek in Kruibeke zijn we op zoek naar een voltijdse apotheker-titularis (m/v).
Ben jij een ondernemende apotheker, die klantenservice vooropstelt en die graag inspraak heeft in alle facetten van het apothekersberoep, dan ben jij onze geschikte kandidaat! We bieden jou een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen, en voldoende mogelijkheden om zelf initiatief te nemen. Wachtdiensten zijn niet voorzien.
Geïnteresseerde kandidaten kunnen contact opnemen via:

GSM: 0471/810412
E-mail: waasland.apotheek@gmail.com


dringend apotheker gezocht

Apotheek De Backer te Strombeek-Bever is op zoek naar een adjunkt-apotheker m/v.
Startdatum vanaf januari 2020 of overeen te komen, fulltime of deeltijds contract mogelijk.
Bij interesse graag contact via gsm of per mail.
info@apotheekdebacker.be
0
2/267.63.35 of 0476/33.58.20


Apotheek Brugge zoekt assistent(e)

Stadsapotheek in Brugge zoekt een enthousiaste assistent(e) / FTA om een jong team te versterken. Parttime betrekking aangeboden, ervaring niet noodzakelijk, maar gewenst.
Bij interesse graag een mailtje. Tot binnenkort!
info@apotheekneyt.be


Versterking nodig?

Apothekeres (UGent,2008) zoekt, naast haar halftijdse opdracht in het onderwijs, 2 vaste dagen werk in apotheek: dinsdag en vrijdag vanaf 06/01/2020. Extra dagen in schoolvakanties zijn mogelijk. Ruime regio Gent. Mail elsvervanger@gmail.com


Apotheker vervanger

 

COOP-apotheken exploiteert momnteel 43 apotheken. Om haar apotheeknetwerk te ondersteunen en de kwaliteit van de dienstverlening in onze apotheken te garanderen, gaan wij op zoek naar een apotheker vervanger. Als apotheker vervanger word je in onze apotheken ingeschakeld om de vakantiedagen of andere afwezigheden van collega’s op te vangen. Je ondersteunt onze apotheekteams en je helpt onze  dienstverlening verder te optimaliseren.

Je bent flexibel en je kan zelfstandig werken.
Wijzigende tewerkstellingsplaatsen zijn voor jou een uitdaging.
Je bent communicatief, een teamplayer en stressbestendig.
Klantvriendelijkheid, uitmuntende dienstverlening en farmaceutische zorg zijn voor jou prioritair.
Wens je meer informatie of verkies je een afspraak te maken voor een eerste verkennend gesprek, laat het ons gauw weten via mail: info@coopapotheken.be of telefonisch: 09/216 68 24

 


Over te nemen apotheek tussen Mechelen en Temse

 Omschrijving: Mooie, recent gerenoveerde goed draaiende apotheek met mooi potentieel

 • Organisatie: 3 FTE, 1 apotheker-titularis bijgestaan door 2 adj. apothekers, zou echter kunnen gerund worden door 1 apotheker-titularis bijgestaan door een adj. apotheker 16u en een assistent. ( zaterdag gesloten )
 • Cliënteel: Veelal uit een straat van 10km rond de apotheek
 • Financieel: Omzet: EUR 1.200.000
 • Onroerend goed: Recent gerenoveerd met degelijke materialen, wordt gehuurd van de zaakvoerder/aandeelhouder. Goede visibiliteit en toegangkelijkheid. Omvat eveneens een ruime woongelegenheid boven de apotheek met alle comfort waarin de zaakvoerder woonachtig is. Wordt eveneens te koop aangeboden
 • Reden verkoop: Geen geschikte familiale opvolging
 • Prijsklasse: 100% aandelen: EUR 995.000 op basis van cijfers 31/12/18 - Onroerend goed: EUR 495.000 of EUR 1.150/maand 
 • info@davinci-cf.be


Pharmacien indépendant disponible de suite

Pharmacien independant disponible les (lundis mardis jeudis et vendredis ) sur Bruxelles et le  brabant wallon dynamique, motivé et souriant, TEL 0474393709


Adjunct apotheker

Wij zoeken een fulltime adjunct apotheker voor een gevarieerde functie verdeeld over 2 apotheken. In de ene apotheek werk je in een gedreven team, in de andere apotheek krijg je de kans om zelfstandig te werken. Er zijn doorgroeimogelijkheden tot provisor. Heb je interesse in deze uitdagende functie? Bel of mail ons zeker, uw sollicitatie wordt met alle zorg en discretie behandeld. info@apotheekgoessaert.com of 09/388.86.61 of 0496/62.70.87


Apotheker gezocht

Gezocht Apotheker voor apotheek in Wemmel
2-talige apotheker gezocht voor 3 dagen/week(dinsdag,woensdag,donderdag) voor apotheek in Wemmel vanaf september 2020.
Contact : gsm 0477/60 69 18


Apotheker-Vervanger regio Brussel

Apotheker-Vervanger nodig voor regio Brussel. Te contacteren : 0471/62.25.32 of email:wouter.vervangingen@gmail.com


Gezocht: gedreven apotheker voor voltijdse job in Asper

Ben je op zoek naar een voltijdse job in een aangename apotheek?
Vind je een persoonlijk contact en farmaceutische zorg, evenals kwaliteit en professionele service belangrijk? Dan hebben wij een gepaste vacature voor jou. www.apotheekdhont.be.
Bij interesse kan u ons steeds contacteren op 0474 769 106 of dhont.s@skynet.be


Apotheker (m/v) gezocht

Wij zoeken een dynamische apotheker m/v voor onze 2 apotheken in Hever en Boortmeerbeek.
Het gaat om een voltijdse betrekking maar de uurrooster is te bespreken. Aangename werksfeer!
Contacteer ons via telefoon of mail - of spring even binnen! Marijke: 015/51.61.22 -- Jorn: 015/51.14.86


Apotheker gezocht voor nieuwe apotheek in Zwijnaarde

Voor onze nieuwe, moderne apotheek regio Zwijnaarde zijn we op zoek naar een voltijdse apotheker (provisor en/of adjunct) vanaf februari 2020.

Ben jij een apotheker die initiatief neemt en die klantgericht is, dan is dit iets voor jou.

Voor meer info, contacteer ons dan op het nr 0488/46 83 33


Apotheker vervanger

COOP-apotheken exploiteert momnteel 43 apotheken. Om haar apotheeknetwerk te ondersteunen en de kwaliteit van de dienstverlening in onze apotheken te garanderen, gaan wij op zoek naar een apotheker vervanger. Als apotheker vervanger word je in onze apotheken ingeschakeld om de vakantiedagen of andere afwezigheden van collega’s op te vangen. Je ondersteunt onze apotheekteams en je helpt onze  dienstverlening verder te optimaliseren.

 

Je bent flexibel en je kan zelfstandig werken.
Wijzigende tewerkstellingsplaatsen zijn voor jou een uitdaging.
Je bent communicatief, een teamplayer en stressbestendig.
Klantvriendelijkheid, uitmuntende dienstverlening en farmaceutische zorg zijn voor jou prioritair.

Wens je meer informatie of verkies je een afspraak te maken voor een eerste verkennend gesprek, laat het ons gauw weten via mail: info@coopapotheken.be of telefonisch: 09/216 68 24

 


adjunct-apotheker met zin voor farmaceutische zorg

Hou je van gevarieerd werk en vind je farmaceutische zorg en patiëntenbegeleiding belangrijk? Ben je bereid een vertrouwensrelatie op te bouwen met de patiënten om hen nog beter bij te staan met adequaat advies? School je graag verder bij en ben je gebeten door een drang naar kennis in een steeds veranderende apotheek-wereld? Dan ben je misschien de collega die wij zoeken! We zijn op zoek naar een adjunct-apotheker met verantwoordelijkheidszin om ons team te versterken. Uren bespreekbaar, full-time of part-time. Startdatum bespreekbaar. Apotheek gelegen te Tielt.
apotheek8700@gmail.com  0486/49 64 85


Gezocht: apotheker-adjunct + apotheekassistent op zoek naar een aantrekkelijke uitdaging!

Wanted! Gemotiveerde en flexibele apotheker-adjunct + apotheekassistent (FT of PT), om mee de schouders te zetten onder een succesvolle opstart van een nieuwe apotheek, gelegen op de site van Carrefour te Sint-Denijs-Westrem (Gent).

Betreft een gloednieuwe moderne apotheek, voorzien van apotheekrobot.

Zin om op deze aantrekkelijke locatie te werken en deel uit te maken van een kleine familiale apotheekgroep? Aarzel dan niet om ons te contacteren via mail s_de_brabandere@hotmail.com of per telefoon 0478/33.64.25.


Opzoek naar vervangend apotheekassistente

Ik ben opzoek naar een gemotiveerde, vriendelijke FTA m/v die graag van variatie houdt en zelfstandig kan werken om samen een zelfstandig team verder uit te bouwen. Je komt terecht in een jong team die enkel maar vervangingen doet in apotheken voor de regio Oost- en West - Vlaanderen. Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan versterken voor de regio Oost-Vlaanderen. Graag fulltime en minstens 5 jaar werkervaring. U bent bereidt om de verschillende programma’s en gewoonten aan te leren zodat wij een goede vervanging kunnen aanbieden.
Geen vaste verlofdag in de week want dit kan variëren. U bent vanaf juli 2020 beschikbaar. Het team is gelegen in West-Vlaanderen.
Info over het team www.asgpharma.be.
Voor sollicitatie neem gerust contact op via mail.


Cherche Pharmacien remplaçant

Phie Cassivelan à Fontaine l'Evêque cherche pharmacien(ne) remplaçant pour le mercredi.
071 52 31 88


Mme

Pharmacienne 15 ans d'expérience souhaite, après une pause carrière, reprendre à temps partiel dans une officine bruxelloise. Disponible le lundi matin ,mardi, jeudi et vendredi matin

  fradewa@hotmail.com


apotheker-freelancer in wekelijks schema

Apotheker-freelancer (UGent 2015) heeft nog plaats op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Idealiter 1 à 1,5 dag / week, verdeeld over twee apotheken, maar alles is bespreekbaar

REGIO: (N) Mechelen - (O) Zaventem - (Z) Brussel-centrum - (W) Asse
0471622532


Apotheek-assistent(e) gezocht

Wij zijn dringend op zoek naar een FTA om ons team te komen versterken, zowel in ons fysieke apotheek als online.  Hulp bij bereidingen, wegzetten bestellingen, toonbank, klantendienst online, stockbeheer, ... Kennis van cosmetica is een pluspunt. Wij zijn gelegen vlakbij afrit E17 in het Waasland dus is heel gemakkelijk en filevrij te bereiken.  Interesse?  Bel of mail snel! veronique@apotheekblindeman.be


Pharmacienne ou assistante weekend end

Je suis une pharmacienne très enthousiaste et travailleuse avec 3 années d'expérience (à l'extérieur et non en Belgique) je parle très bien français et italien, l'anglais et le néerlandais un petit peu. je suis à la recherche d'un travail comme pharmacienne ou assistante en pharmacie pendant le week-ends et les nuits. 
Bien vouloir me contacter au 0466284846 / roseguem@hotmail.it 
M
erci.


adjunct-apotheker

We zoeken een apotheker voor een aantal dagen per week ( mag ook voltijds). apotheek.vanderburght@telenet.be


Overname apotheek regio Willebroek

Profiteer van deze kans!
Rendabele apotheekvennootschap nog steeds in volle groei te koop, regio Londerzeel, Puurs, Willebroek (aan A12) met :
- grote winkelruimte
- met nieuwe robot(sinds 2018)
- met bovengelegen apart toegangkelijk duplexappartement(apart verhuurbaar , verkoopbaar)Geschatte waarde vastgoed 395.000 €
Omzet apotheek : 950.000 €
Bel of mail voor alle info : 0476/28.40.14 of overnameapotheek@hotmail.be


Voltijdse Adjunct-apotheker gezocht

We zijn op zoek naar een voltijdse adjunct-apotheker(es) vanaf februari 2020. Uren en dagen zijn bespreekbaar; zaterdag om de 14 dagen. Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal. Ben je geïnteresseerd in cosmetica, fytotherapie en voedingssupplementen, dan ben je de perfecte persoon om ons apotheek team in regio Asse (Vlaams-Brabant) te versterken. Kijk op onze website: www.apotheekvanvaerenbergh.be en contacteer ons via 0473609494 of bea.vanvaerenbergh@telenet.be.


PHARMACIE ROBOTISEE Bruxelles Sud RECHERCHE Pharmacien Adjoint TP/CDI à partir de 01/2020.

PHARMACIE ROBOTISEE Bruxelles Sud RECHERCHE Pharmacien Adjoint TP/CDI à partir de 01/2020.
Offres d'emploi - Pharmacien(ne) adjoint(e)

Pharmacie  de Quartier. ambiance agréable, cadre moderne, équipe motivée et professionnelle.Nous rech. un pharmacien FR/NL/ENG dynamique ,enthousiaste ,syst Officinall. Envoyez CV
neweuropa@skynet.be  + tel 02/6731200


Apotheker

Apotheker vervanger, onmiddelijk beschikbaar
Regio West en Oost-Vlaanderen
Aarzel niet om mij te contacteren
xavier.leblanc@telenet.be


Adjunct apotheker gezocht; geen zaterdag of wachten

Wij zijn op zoek naar een adjunct apotheker voor min 2 dagen (tot fulltime bespreekbaar) in een vernieuwde apotheek met aangenaam clienteel. GEEN zaterdagwerk of wachten. De apotheek is vlot bereikbaar met openbaar vervoer in Zwijndrecht. Ben je jong, gemotiveerd en ondernemend? Dan pas jij in ons team! Spring gerust binnen voor kennismaking of mail naar alice.dieleman@gmail.com (Apotheek Het Laar) alice.dieleman@gmail.com


Apotheker-vervanger beschikbaar vanaf maart 2020

Enhousiaste apotheker-vervanger, beschikbaar vanaf maart 2020.
Regio Oost-Vlaanderen.
Aarzel niet om mij te contacteren voor meer info!
jérémy@apothicare.be

 


VACATURES BIJ LLOYDSPHARMA

Lloydspharma is een keten van apotheken die de missie heeft om uw gezondheids- en welzijnpartner te zijn. Momenteel telt Lloydspharma 103 apotheken in België, verdeeld over de drie regio’s van het land. Meer dan 500 apothekers en assistenten staan dagelijks ten dienste van hun patiënten.

Wij leggen de nadruk op het onthaal van de patiënten in de apotheek maar ook op de opvolging. Onze apothekers bouwen een vertrouwensrelatie op met hun patiënten, gebaseerd op een adequaat advies en streven naar een continue verbetering van de dienstverlening, dit alles met het comfort van onze patiënten in het achterhoofd. Onze apothekers krijgen permanente opleidingen zodat ze steeds op de hoogte zijn van de nieuwste producten en diensten.

Lloydspharma maakt deel uit van de internationale groep McKesson Europe, de Europese leider in farmaceutische distributie, met meer dan 2100 apotheken. Deze internationale dimensie biedt de mogelijkheid tot een voortdurende uitwisseling van betere beroepspraktijken en een betere toegang tot de laatste farmaceutische innovaties die het basisaanbod aanvullen.

Uw gezondheid is onze prioriteit!

LLOYDPHARMA WERFT AAN:

Voor regio ANTWERPEN:
     - VERVANGEND Apotheker regio Antwerpen, vast voltijds contract;
     - ADJUNCT apotheker te ESSEN, vast voltijds contract;
     - FTA te BRASSCHAAT, vast deeltijds (24u/w) contract;
     - FTA te VEERLE - LAAKDAL, deeltijds (19u/w) contract van 01/02/2020 tot 31/08/2020;
     - ADJUNCT apotheker te TURNHOUT, vast voltijds contract;
     - FTA te ESSEN, vast contract;
     - ADJUNCT apotheker te Antwerpen (Centraal Station), vast voltijds contract.

Voor regio OOST-VLAANDEREN:
     - FTA te EEKLO, vast deeltijds (20u/w) contract;
     - FTA voor het PRODUCTIECENTRUM te GENT, vast voltijds contract.

Voor regio LIMBURG:
     - APOTHEKER te  LIMBURG, voltijds of deeltijds tijdelijk contract.


Indien interesse gelieve uw kandidatuur te versturen naar:
cindy.dewolf@lloydspharma.be

 


Deeltijdse apothekeres gezocht in Wetteren

Apothekeres gezocht voor 1 of 2 namiddagen of 1 volle dag per week, bij voorkeur op dinsdag. 
Gezellige apotheek in het centrum van Wetteren, op 5 min. van het station.
Er is steeds een ervaren assistente aanwezig. We werken met Greenock maar ervaring daarmee is niet vereist.
Pas afgestudeerden zeker welkom!
apotheekleroy@skynet.be


op zoek naar apotheekassistente/apotheker

Wij zouden graag ons team vergroten met enthousiastecollega's in onze nieuwe apotheek gelegen op de Bisschoppenhoflaan te Deurne.
Uren overeen te komen. info1@apotheeksequoia.beOostendse apotheek zoekt tijdelijke apotheker-titularis

Wij zijn op zoek naar:
- een tijdelijke vervanging voor onze apotheker-titularis (zwangerschap)
- voor een periode van 01/03/2020 t.e.m. 31/08/2020
- Full-time of 4/5
- apotheek in centrum Oostende
- leuk en dynamisch team


Mooie Apotheek over te laten

Te Lessen , naast Geraardsbergen (5') met vaste clienteel , ZC 900.000 €, verkoop van aandelen N.V., bij horende woonst gerenoveerd te koop of te huur, parking clienteel.
contact: pharmacieladeuze@live.be