ATRACTIV

Een aankoopformule die speciaal voor u werd ontwikkeld


Dankzij onze aankoopformule, dat in juni 2012 werd gelanceerd, kunnen onze partner-labo's u een commercieel aanbod doen zonder rechtstreekse levering van hun kant.
Wij bieden u de producten uit onze partner-labo's aan tegen exclusieve voorwaarden zonder dat u daarvoor uw voorraadniveau hoeft te vergroten, aangezien u dagelijks per stuk wordt bevoorraad bij PharmaBelgium-Belmedis, uw groothandelaar.

Historiek
Juni 2012: Lancering van Atractiv met EG & Novalac

November 2015: Meer dan 1 000 apothekers maken reeds deel uit van het platform en 12 labo's stellen het aanbod van Atractiv samen: Arega, Pannoc, ABC Chemicals, ACA Pharma, Essity, Fagron, FSA, GSK, KRK, Pfizer, Pharma Chemicals & Sloan.Welke voordelen biedt deze formule voor u?

  • Gemak van bestelling
  • Automatisch berekende korting
  • Beperking en optimalisatie van uw stockvoorraad
  • Ruime keuze aan labo's
  • Tijdbesparing in uw apotheek

Welke zijn de modaliteiten?

Als u geïnteresseerd bent in één of meerdere van onze partner-labo's, kan u rechtstreeks contact opnemen met de afgevaardigden van de desbetreffende labo's.

Ondertekening van een overeenkomst tussen de apotheker en het partner-labo (1 overeenkomst per labo), waarin de lijst van de betrokken producten worden vermeld, evenals de onderhandelde kortingen.

De nieuwe overeenkomsten starten systematisch de 1e van de volgende maand. Het partner-labo of de partner-labo's bezorgen aan PharmaBelgium-Belmedis de lijst van de nieuwe overeenkomsten vóór de 20e van iedere maand.

De 2 types kortingen
De maandelijkse korting wordt automatisch berekend en wordt vermeld in uw overzicht van de aanbiedingen, die uw afgevaardigde van PharmaBelgium-Belmedis iedere maand voor u opstelt.
  • Lijst van de partner-labo's die met een maandelijkse korting werken: ABC Chemicals, ACA Pharma, Apotex, EG, Fagron GSK, Impexeco, Nutricia, PI Pharma, Sandoz, Sloan & TEVA.
De driemaandelijkse korting wordt automatisch berekend op basis van de doelstellingen die iedere apotheker haalt.
Ieder labo bezorgt ieder kwartaal een lijst aan PharmaBelgium-Belmedis met de bedragen die moeten worden gecrediteerd aan de apothekers.
  • Lijst van de partner-labo's die werken met een driemaandelijkse korting met een creditnota: Pfizer.
Meer informatie ? Neem contact met ons op roland.deschryver@pharmabelgium.be.